Το δικηγορικό γραφείο του Χαράλαμπου Χάχαλη & Συνεργατών παρέχει - σε προσιτές τιμές - εξειδικευμένη και έγκυρη νομική εκπροσώπηση σε όλα τα στάδια της ποινικής διαδικασίας: υποβολή μηνύσεων - εγκλήσεων, υπεράσπιση σε υποθέσεις πλημμελημάτων- κακουργημάτων, καθώς και παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας (πολιτική αγωγή). 

Ενδεικτικά αναλαμβάνουμε: 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ:

Εγκλήματα  όπως η ληστεία, η φοροδιαφυγή, η λαθρεμπορία, η απάτη, η υπεξαίρεση και εν γένει τα οικονομικά εγκλήματα διαδραματίζονται με έντονη συχνότητα και απαιτούν μεθοδικότητα από νομικής πλευράς είτε εκπροσωπώντας τον παθόντα ως πολιτική αγωγή είτε τον κατηγορούμενο.

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ:

Τα κακουργήματα που σχετίζονται με  Ναρκωτικά συνιστούν το 1/4 του συνόλου των κακουργημάτων που τελούνται στην Ελλάδα, ενώ σε ότι αφορά τα εν γένει αδικήματα που συνδέονται με τα Ναρκωτικά, το 80% των υποθέσεων είναι πλημμελήματα. Η συνηθέστερη μορφή αδικήματος που συνδέεται με Ναρκωτικά είναι η χρήση ή κατοχή-προμήθεια για προσωπική χρήση.

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ:

Στρατιωτικό ποινικό δίκαιο είναι το σύνολο των ποινικών κανόνων που εφαρμόζονται σε πρόσωπα που φέρουν την ιδιότητα του στρατιωτικού κατά τον χρόνο τέλεσης αξιόποινων πράξεων (στρατιωτικών εγλημάτων).